Anti slice les

WEG MET DIE VERVELENDE SLICE --- BOEK EEN LES MET DE
----------------- SWING - EXPLANAR -----------------

De explanar is een golf training systeem gebaseerd op de principes van de swingbaan en motorische vaardigheden van het lichaam om de ideale bewegingen te ontwikkelen die nodig zijn voor de uitvoering van de golfswing.

De explanar zorgt ervoor dat de swing theorieŽn omgezet worden in gevoel, zodat de golfspeler spiergeheugen opbouwt zodat er automatismen ontstaan en men zich meer kan focussen op de slag.

De explanar gebruiken we voor balans, positie van de polsknik op 9 u, de lengte van de backswing, de impactpositie, de release van de onderarmen en het aanvoelen van de one swingbaan.

Voor slice golfers is het een openbaring en met de juiste werkwijze en gevoel gegarandeerd succes.
Ook voor de pitch- en chip slagen is de explanar een super hulpmiddel.

Een regelmatig gebruik van de explanar in combinatie met de gewichtsrollers zal ervoor zorgen om uw golfspieren te versterken en meer flexibiliteit te ontwikkelen zodat er minder kans ontstaat dat U blessures oploopt.

Indien U kennis wil maken met de explanar gelieve een lesje te boeken want zonder de juiste handelingen loopt U het gevaar blessures op te lopen of een totaal verkeerd spiergeheugen op te bouwen.