Mentale aspecten

Als we het hebben over mentale begeleiding in de golfsport dan gaan de meeste mensen zich terughoudend opstellen en gaat men meteen denken aan allerlei moeilijke neurologische zaken waarbij de waarde van het mentale aspect in de sport al snel verloren gaat. Geloof het of niet wij doen niet aan NLP maar aan hoe je lichaam en geest met elkaar kunt verbinden waarbij je controle hebt over jezelf en waardoor je invloed hebt op bepaalde situatie.

Het leren omgaan met zelfkennis, inschatten van je mogelijkheden, mentale weerbaarheid opbouwen, het leren opereren in het hier en het nu, bezig zijn met hoe de situatie is en niet met hoe die zou moeten zijn. Bewust worden van je destructieve triggers, beheersing aanleren die zorgt dat het lichaam kalm is en waarbij er geen mentale geruis meer aanwezig is in je gedachtes kortom in de zone zijn. Het dichter brengen van lichaam en geest kun je bereiken door op bepaalde manieren de golfsport te beoefenen, het oefenen moeilijker maken om het vervolgens op de baan makkelijker te hebben.


5 slagen minder zonder een swingverandering zou het mogelijk zijn ????

Ik garandeer U het kan. De eerste stap vraagt lef en moed en dit alleen al kan je enkele slagen minder gaan opleveren per ronde. De moeite waard toch. Bouw aan uw succes ga meteen naar http://www.golftrainingproducts.co.uk/482345 en geniet momenteel van een gratis mind factor video training cursus.

Wij werken samen met Europe’s LEADING mind factor coach Dr Karl Morris,coach van o.a Darren Clarke,Lee Westwood en Graeme McDowell. Wij organiseren zowel cursussen,seminars voor kleine, grote groepen of individuele sessies.

We care your game.Alain Christiaens wordt gefeliciteerd bij het behalen van
de mind factor master licentie door Karl Morris.